VI TILBYDER

DETALJEORIENTERET HÅNDVÆRK

VI TILBYDER

TILBYGNING OG OMBYGNING

VINDUER OG DØRE

ALT I GIPS

GULVE OG LOFTER

KØKKEN OG BAD

RENOVERING

DIVERSE SNEDKER OPGAVER

 

Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYG’s garantiordning i op til 10 år på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere, uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde.

Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter. BYG’s garantiordning omfatter ca. 4200 murere, tømrere, snedkere, malere og stenhuggere over hele landet.

 

Du er dækket med op til 150.000 kr. pr. byggesag.

Garantiordningen koster ikke ekstra, men giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl helt op til 150.000 kr. Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til BYG’s Klage- & Ankenævn. Det er hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr. Du skal blot lægge et depositum – penge, du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.

Det er BYG, der står bag BYG GARANTIORDNING. Det betyder at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af et BYG-medlem – også hvis din BYG-håndværker lukker eller sælger sin forretning.

Få dit projekt udført professionelt under BYG Garantiordningen!